Siistiä ja ammattitaitoista julkisivurappausta Turun ja Salon seudulla – Maalausliike Kallio Oy

Maalausliike Kallio Oy Ota meihin yhteyttä!
viiva

Julkisivurappaus on tärkeää tehdä huolella ja ammattitaitoisesti, jotta talon julkisivusta tulee siistin näköinen ja erilaisia sääolosuhteita kestävä. Maalausliike Kallio Oy tekee asiantuntevasti julkisivurappaukset Salon ja Turun alueella. Toteutamme julkisivurappaukset niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kestävä ja tyylikäs ratkaisu

Julkisivurappaus on erinomaisesti pohjoisen sääoloja kestävä ratkaisu talon rakenteiden suojaksi. Tämän lisäksi rapattu julkisivu on myös tyylikäs ratkaisu.

Rappauksella saadaan talon julkisivulle paljon erilaisia värivaihtoehtoja sekä halutessa myös erilaisia pintoja ja yksityiskohtia. Hyvin toteutettu talon rappaus kestää vuosikymmeniä. Kun julkisivu alkaa osoittaa merkkejä kulumisesta, on kunnostuksen aika. Ulkoseinän kunto ja rakenne määrittävät sopivan kunnostusmenetelmän. Siksi on tärkeää kartoittaa ensimmäiseksi seinän nykyinen kunto. Kuntokartoituksessa käydään läpi nykyisen rappauksen tyyppi, vauriot, lujuus sekä alustan rakenne ja kunto.

Rapatun seinän kunnostamiseen on useita vaihtoehtoja. Joskus pelkkä uusi pinnoitus riittää antamaan julkisivulle uuden elämän, joskus taas koko rappaus on uusittava.

Todella huonokuntoista rappausta ei kannata lähteä enää kunnostamaan uudella pinnoitteella. 

Hauraalle pohjalle tehty pinnoitus ei kestä. Silloin on parempi purkaa vanha rappaus ja rapata julkisivu uudelleen alusta lähtien.

Rapatun julkisivun suunnittelussa on rajana vain mielikuvitus ja rakennusmääräykset. Myös värien valinnassa voidaan käyttää mielikuvitusta. Sen lisäksi rappauksen struktuuri antaa julkisivulle mielenkiintoista ilmettä aina täysin sileästä pinnasta rouhean karkeaan pintaan. Pintarappaus voidaan viimeistellä vaikkapa telalla tai kammalla, mikä tuo pintaan eläväistä henkeä.

Maalausliike Kallio Oy tekee osaavasti julkisivurappaukset toiveiden mukaan kaikkiin talotyyppeihin: kivitaloihin, tiilitaloihin ja puutaloihin.

Tutustu myös tarjoamiimme talon sisätilojen tasoitetöihin ja muihin maalaustöihin!

Pyydä tarjous!