Ammattitaidolla ja huolellisesti toteutetut tasoitetyöt Turussa ja Salossa – Maalausliike Kallio Oy

Maalausliike Kallio 0y Kysy meiltä lisätietoja!
tasoitetyöt

Kaipaatko ammattilaista tekemään kohteeseesi tasoitetyöt? Maalausliike Kallio Oy on asiantunteva ja kokenut tasoitetöiden tekijä Perttelissä, Salossa ja Turussa. Me toteutamme huolellisesti ja viimeistellysti rakennusten sisäseinien ja -kattojen tasoitetyöt kohteessa kuin kohteessa. Töissämme pidämme aina sovituista aikatauluista kiinni ja panostamme työnjälkemme laadukkaaseen ja huolelliseen viimeistelyyn.


Muistathan, että teemme myös muita rakennusten sisätöitä, kuten tapetointia!

Kodin sisäseinät kuntoon

Vaikka tasoitetyöt saattavatkin tuntua joskus turhauttavilta, ovat ne erittäin tärkeä vaihe kaikissa pintaremonttikohteissa. Huolimattomasti tehdyt tai kokonaan välistä jätetyt tasoitetyöt näkyvät tapetin ja maalauksen alta tehden kokonaisuudesta suttuisen. Jotta maalaus tai tapetointi onnistuu täydellisesti, on tasoitetöiden oltava kunnossa. Tämä vaihe kannattaa siis suosiolla jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Huolella tasoitetuissa sisäseinissä eivät ruuvin- ja naulanjäljet paista tai naarmut ja muut kolhut näy.

Katot sileiksi tasoittamalla

Me tasoitamme seinien lisäksi myös katot. Meillä on kokemusta muun muassa puu-, betoni- ja levymateriaaleista. Tiedämme, miten tuotteet käyttäytyvät erilaisilla pinnoilla ja mitä tuotteita mikäkin kattomateriaali vaatii oikeanlaisen lopputuloksen takaamiseksi. Huolellisesti ja tarkasti toteutetut pohjatyöt palvelevat kauan ja vähentävät tulevaisuuden remonttitarpeita. Meiltä saat kokeneet tekijät kotisi seinien ja kattojen tasoittamiseen. Maalausliike Kallio Oy on asiantuntijasi tasoitetöissä.

Pintojen huolellinen tasoitus viimeistelee sisätilat tyylikkäästi

Rakennusten sisäseinien ja -kattojen tasoitetöissä luottaminen ammattilaisen osaamiseen kannattaa, sillä huolellisesti ja asiantuntevasti tasoitetut pinnat ovat siistejä ja ne kestävät aikaa. Tyylikkään sisustuksen mahdollistavat huolella tehdyt tasoitetyöt, jotta maalaus tai tapetointi pääsee oikeuksiinsa. Maalausliike Kallio Oy:llä on tasoitetöiden tekemisestä kymmenen vuoden kokemus, joten voit luottaa ammattitaitoomme erilaisten pintojen viimeistelyssä.